Εκεί που οι άλλοι αδυνατούν

εμείς μπορούμε!

We have the Parts you Need

Used Parts

Η Εταιρεία μας συνεχίζοντας την προσπάθεια της να προσφέρει στην αγορά χαμηλού κόστους ανταλλακτικά αφήνοντας ανεπηρέαστη την ποιότητα επιδιόρθωσης του οχήματος συνεχίζει με εντατικό ρυθμό και τις εισαγωγές μεταχειρισμένων ανταλλακτικών που καλύπτουν όλα τα μέρη του αυτοκινήτου τα οποία σχετίζονται με το δυστύχημα όχι μόνο των Ευρωπαικών αλλά και των υπολοίπων Ασιατικών αυτοκινήτων.

Για την ταξινόμηση και ασφαλή αποθήκευση των πιο πάνω μεταχειρισμένων ανταλλακτικών συνεχίζεται η δημιουργία νέων χώρων αποθήκευσης με βάση πάντοτε τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η απόφαση μας για εισαγωγή των πιο πάνω τύπων ανταλλακτικών πέραν του ότι αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες μας παρέχει την δυνατότητα τόσο στα συνεργεία επιδιόρθωσης αυτοκινήτων όσον και στις Ασφαλιστικές εταιρείες να εξασφαλίζουν τόσον γνήσια όσο και άριστης ποιότητας μεταχειρισμένα ανταλλακτικά από μια μόνο πηγή μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον χρόνο και το κόστος επιδιόρθωσης του οχήματος.

Όσοι από τους συνεργάτες μας επιθυμούν να έχουν περισσότερες πληροφορίες ή πιο ολοκληρωμένη άποψη αναφορικά για τα είδη και την ποιότητα των πιο πάνω ανταλλακτικών μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.