Εκεί που οι άλλοι αδυνατούν

εμείς μπορούμε!

Drive Safety

Airbags

Η εταιρεία μας εισάγει αερόσακκους αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτούς όπως ζώνες ασφαλείας, control units, ταμπλό κλπ.

Η εισαγωγή των airbags είτε σε kit είτε ανεξάρτητα το κάθε προϊόν που περιλαμβάνεται στο kit αποσκοπεί προς δύο κατευθύνσεις:

  • Στην περαιτέρω αναβάθμιση των ήδη αναβαθμισμένων ποιοτικά υπηρεσιών και προϊόντων που διαθέτουμε και
  • Στην προσπάθεια μας να συμβάλουμε στην μείωση του κόστους επιδιόρθωσης των οχημάτων που εμπλέκονται σε δυστύχημα με απώτερο στόχο την δυνατότητα επιδιόρθωσης τους.

Το κόστος αλλαγής αερόσακων με βάση τα σημερινά δεδομένα αποτελεί την κύρια αιτία μη επιδιόρθωσης μεγάλου αριθμού οχημάτων και την απόσυρση τους.

Το πιο πάνω γεγονός επηρεάζει αρνητικά τόσο τα συνεργεία σε σχέση με την απώλεια εργασίας / παραγωγής, όσο και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς οι οποίοι υποχρεώνονται να προχωρήσουν σε υπέρογκες ενίοτε αποζημιώσεις.

Είμαστε σε θέση σήμερα να προσφέρουμε χαμηλού κόστους λύσεις από τα αποθέματα μας για την πλειοψηφία των οχημάτων που κυκλοφορούν στην Κυπριακή επικράτεια, ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ και ΙΑΠΩΝΙΚΑ.

Kit αερόσακων και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτούς που πιθανώς να έχει εξαντληθεί ή δεν θα ευρίσκεται στα αποθέματα μας θα μπορεί να διατεθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η διάθεση σημαντικού μέρους των προϊόντων αυτών θα προσφέρει τη δυνατότητα για ταχύτερη και φθηνότερη επιδιόρθωση των οχημάτων, στηρίζοντας άμεσα με τον τρόπο αυτό την βιωσιμότητα των συνεργείων μέσα από την αύξηση της παραγωγής των που αποτελεί και τον απώτερο στόχο μας, στόχος που θα συμβάλει παράλληλα στη βελτίωση ανταγωνιστικού περιβάλλοντος προς όφελος των καταναλωτών.